حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن ندای تفرش هستید؟
راه‌های مواصلاتی، مانع جذب سرمایه‌گذار در تفرش
اولویت‌های توسعه شهری تفرش

راه‌های مواصلاتی، مانع جذب سرمایه‌گذار در تفرش

رئیس شورای اسلامی شهرستان تفرش، رفع مشکلات راه‌های مواصلاتی را از اولویت‌های توسعه این شهر دانست و گفت: وضعیت نامناسب جاده‌ها و هزینه‌های سنگین سرمایه‌گذاری، مانع جذب سرمایه‌گذاران و ایجاد واحدهای تولیدی در تفرش شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ندای تفرش، لطفی، رئیس شورای اسلامی شهرستان تفرش، به مناسبت ۹ آبان، روز جهانی شهرها، به تشریح اولویت‌های توسعه شهری، برنامه‌های گردشگری و اقدامات شورا در حوزه خدمات شهری پرداخت.

وی با اشاره به مشکلات راه‌های مواصلاتی اظهار کرد: با وجود مسیرهای پرخطر و هزینه‌های سنگین سرمایه‌گذاری، کسی حاضر به احداث کارخانه و فعالیت‌های تولیدی در تفرش نیست.

توسعه گردشگری و زیرساخت‌های شهری

لطفی با اشاره به برگزاری جلسات تخصصی با کارشناسان میراث فرهنگی برای تقویت ظرفیت‌های گردشگری تفرش گفت: برج خاموشی تپه قلعه، دست‌کند زیرزمینی فاز یک که به بهره‌برداری رسیده و فاز دو آن در حال اجراست، برج وثوق، سنگ‌فرش خیابان امام خمینی(ره) در قالب طرح بازآفرینی شهری، ساماندهی میدان امام خمینی(ره)، ساخت دو بلوار و میدان جدید در ورودی‌های شهر و پارک جنگلی از جمله طرح‌های مورد پیگیری است.

وی افزود: شورا برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری تفرش در برنامه «ایران جان» نیز کمک مالی و مؤثر داشته است.

بهبود معابر و خدمات شهری

رئیس شورای اسلامی شهرستان تفرش با اشاره به اقدامات حوزه فضای سبز بیان کرد: کاشت درخت و درختچه در میادین، پارک‌ها و بلوارها، کوددهی، سم‌پاشی و آبیاری قطره‌ای در برخی بلوارها از جمله اقدامات در حال انجام است.

وی ادامه داد: آسفالت خیابان‌ها و لکه‌گیری معابر در دست اقدام است و مرمت و اصلاح پیاده‌روهای برخی نقاط شهر نیز در دستور کار شورا قرار دارد.

لطفی ساماندهی دو آرامستان، اجرای آزمایشی طرح پسماند شهری با همکاری بخش خصوصی، اصلاح و تکمیل نام‌گذاری معابر به‌صورت محله‌ای و جمع‌آوری سگ‌های ولگرد را از دیگر اقدامات حوزه خدمات شهری عنوان کرد.

مشارکت شهروندان و شفافیت عملکرد

وی با اشاره به برگزاری جلسات با اقشار مختلف مردم گفت: جلساتی با حضور ورزشکاران، فرهنگیان، بازنشستگان، نمایندگان محلات، هیئت‌های مذهبی و امنای امامزادگان برگزار شده است.

لطفی درباره اطلاع‌رسانی عملکرد شهرداری اظهار کرد: شهرداری طبق قانون موظف است هر شش ماه یک‌بار گزارش درآمد و هزینه خود را به شورا ارسال کند و این گزارش پس از تکمیل از طریق بنر، نشریات و فضای مجازی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

وی افزود: مصوبات شورا پس از تأیید هیئت تطبیق برای اجرا به شهرداری ابلاغ می‌شود و هیچ مصوبه‌ای برای هیچ‌کس پوشیده نیست.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام

رئیس شورای اسلامی شهرستان تفرش، آسفالت معابر، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام از جمله ورودی‌های اراک و رودبار، امتداد بلوار طالقانی و اتمام سایر پروژه‌های نیمه‌کاره را از مهم‌ترین مطالبات شورا از شهرداری در سال جاری عنوان کرد.

وی اصلاح و مرمت پیاده‌روها و جداول، رسیدگی بیشتر به وضعیت فضای سبز و حرکت به سوی شهرداری الکترونیک را از دیگر برنامه‌های مورد پیگیری شورا برشمرد.

لطفی در پایان از تلاش‌های همکاران خود در شورای اسلامی شهر و شهردار و همچنین همراهی و حمایت شهروندان قدردانی کرد.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!