انتظار واقعی، حضور آگاهانه در میدان عمل و اصلاح جامعه است

حجت‌الاسلام مصباح گفت: منتظر واقعی کسی است که با امید، آگاهی و احساس تعهد، در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی حضور فعال داشته و برای اصلاح جامعه و تحقق عدالت الهی نقش‌آفرینی مؤثر کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»؛ حجت‌الاسلام عباس خوشاوی با اشاره به تقارن آغاز دهه مبارک فجر با ایام انتظار فرج، گفت: انتظار در گفتمان دینی و انقلابی، مفهومی ایستا و منفعلانه نیست، بلکه نگاهی فعال، مسئولیت‌ساز و آینده‌محور دارد که جامعه را به سمت عدالت، پیشرفت و آمادگی برای ظهور سوق می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه انتظار فرج به معنای کناره‌گیری از مسئولیت‌های اجتماعی نیست، افزود: منتظر واقعی کسی است که خود را در میدان عمل، اصلاح جامعه و دفاع از ارزش‌های الهی حاضر بداند و برای تحقق عدالت، نقش‌آفرینی مؤثر داشته باشد.

حجت الاسلام خوشاوی با اشاره به روایت امام صادق(ع) از امام حسین(ع) مبنی بر آمادگی کامل برای خدمت به امام زمان(عج)، تصریح کرد: این روایت به‌روشنی نشان می‌دهد که انتظار، تعهد عملی و حضور آگاهانه در صحنه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی را از انسان مطالبه می‌کند.

استاد حوزه نقش امید را در تداوم حیات اجتماعی ملت‌ها تعیین‌کننده دانست و گفت: جامعه‌ای که امید و انتظار را از دست بدهد، دچار رکود، بی‌هویتی و فرسایش درونی می‌شود؛ در حالی‌ که انتظار فرج، روح حرکت، پویایی و ایستادگی را در یک ملت زنده نگه می‌دارد.

حجت‌الاسلام خوشاوی با اشاره به دهه فجر، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی در شرایطی به پیروزی رسید که جهان تحت سلطه مکاتب مادی و نفی معنویت بود، اما امام خمینی(ره) با تکیه بر ایمان، توکل و مردم، الگوی جدیدی از حکومت دینی مستقل را به جهانیان معرفی کرد و اصل «نه شرقی، نه غربی» را محقق ساخت.

وی با اشاره به فشارهای مستمر دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، ابراز کرد: دشمنان از استقلال، پیشرفت علمی و تبدیل شدن ایران به یک قدرت اثرگذار جهانی هراس دارند و تمرکز آنان بر نهادهای اقتدار، نشانه عمق این نگرانی است؛ اما با هوشیاری، وحدت ملی، تبعیت از رهبری و خدمت صادقانه مسئولان، این توطئه‌ها نیز همچون گذشته ناکام خواهد ماند.

انتهای خبر /

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 18 =