بازگرداندن بیش از پنج میلیارد ریال به حساب مالباختگان فضای مجازی در تفرش

فرمانده انتظامی شهرستان تفرش از بازگرداندن بیش از پنج میلیارد ریال به حساب مالباختگان فضای مجازی در 10 ماهه گذشته در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»؛ به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ سین اسلامی در تشریح این خبر گفت: به دنبال مراجعه چند شهروند تفرشی به پلیس فتا و اعلام کلاهبرداری اینترنتی تحت عناوین مجرمانه و برداشت غیر مجاز از حساب بانکی، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: در این راستا با سرعت عمل و دقت کارشناس پلیس فتا این فرماندهی ضمن مسدودسازی سامانه ها و سایت های وقوع جرم، عاملان و متهمان اصلی این قبیل کلاهبرداری ها شناسایی و بیش از ۹۸% پرونده های متشکله در این پلیس کشف و همچنین بیش از پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال در  10 ماهه سال جاری تاکنون به حساب مالباختگان فضای مجازی بازگردانده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان تفرش خاطرنشان کرد: ارسال پیام های تحت عنوان دریافت یارانه کمک معیشتی، پاداش، سهام عدالت، و ابلاغیه های قضائی از سرشماره های شخصی و نامعتبر یکی از شگردهای مجرمان سایبری است و توصیه می شود در صورت دریافت اینگونه پیام ها در شبکه های اجتماعی و پیامک از کلیک بر روی لینک و نصب برنامه های معرفی شده خودداری کرده و در صورتی که به هر دلیلی دچار اشتباه شدند، بلافاصله حساب بانکی خود را مسدود و با مرکز فوریت های پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس گرفته و راهنمایی های لازم را در این خصوص دریافت نمایند.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 1 =