تجلیل و تکریم جانبازان تفرشی

مراسم باشکوه جشن انقلاب و تجلیل از جانبازان در شهرستان تفرش برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی《ندای تفرش》؛ در چهارمین شب از ویژه برنامه‌های دهه فجر انقلاب اسلامی، به مناسبت ولادت حضرت عباس(ع) و روز جانباز، از جانبازان شهرستان تفرش تجلیل شد.

این مراسم با سخنرانی جواد اتابکی فرماندار شهرستان و حمید حبیبی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید محلاتی قم و با حضور مسئولان و مردم انقلابی تفرش در مسجد جامع ششناو برگزار شد.

در این مراسم جواد اتابکی فرماندار شهرستان ضمن خیرمقدم به ارائه گزارشی از اقدامات انجام گرفته در سطح شهرستان پرداخت.

وی گفت: به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از ۸۲ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان تفرش بهره برداری و عملیات اجرایی ۴ طرح در دستور کار است.

فرماندار تفرش در ادامه با بیان اینکه دشمن همه ابزارهای خود را با ایجاد فتنه‌ها و پروپاگاندای رسانه‌ای به کار گرفته برای ایجاد یأس و ناامیدی در مردم بر همدلی مسئولان و مردم، خدمت گزاری به مردم و القای امید به مردم تاکید کرد.

در ادامه حبیبی به دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار کرد: به گفته نخبگان آمریکایی قرن ۲۱ قرن امام خمینی(ره) خواهد بود به دلیل داشتن جذابیت، هیمنه، شکوه و خیرخواهی رهبران انقلاب اسلامی.

عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: جوزف نای از نخبگان آمریکایی می گوید برای منبع قدرت نرم سه ویژگی لازم است از جمله جذابیت، هیمنه و شکوه و خیرخواهی که این سه ویژگی در رهبران ایران وجود دارد و برای شکست ایران باید به قدرت نرم آن حمله کرد.

در پایان این مراسم علاوه بر اجرای برنامه‌های متنوع از جانبازان گرانقدر تفرش تجلیل به عمل آمد.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 3 =