گردان زرهی که با نام تفرش شناخته می شد

دومین اجلاسیه سرداران، فرماندهان و 400 شهید شهرستان تفرش با حضور سردار غلامرضا جعفری از فرماندهان گردان 17 علی بن ابیطالب برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ندای تفرش، سردار غلامرضا جعفری از فرماندهان لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب در دومین اجلاسیه سرداران، فرماندهان و ۴۰۰ شهید شهرستان تفرش ضمن تقدیر و تشکر از تلاش در برگزاری این مراسم باشکوه، گفت: شهرستان تفرش از شهرهای فرهنگی و مذهبی است که با وجود جمعیت حدود ۲۵ هزار نفری، دارای ۴۰۰ شهید است.

سردار جعفری شور و هیجان برنامه را وصف ناپذیربرشمرد و اظهارکرد: بسیاری از بزرگواران دعوت شده به این مراسم، از جمله خانواده های شهدا، همرزمانمان در دفاع مقدس و جوان ها به احترام شهدا و این شهید بزرگوار خوشنام حضور دارند.

وی با اشاره به مسئولیتش در دوران دفاع مقدس، افزود: گردان علی ابن ابیطالب علیه السلام یکی از مهمترین گردان های رزم بود؛ گردانی که نه پشتیبانی و نه خدمات رزم در آن بود؛ گردانی زرهی که به نام تفرش ایجاد شده بود و شامل فرماندهان، رزمندگان، بسیجیان و پاسداران بود.

این فرمانده دفاع مقدس تصریح کرد: گردان زرهی پیشتازترین واحد رزمی بعد از گردان پیاده است و هنگامی که به خط مقدم می آمدند باعث دلگرمی رزمندگان بودند.

سردار جعفری تشریح کرد: در برخی از اوقات یک تانک در خط، نقش یک گروهان را بازی می کرد؛ رزمندگان شهر تفرش همراه با سایر رزمندگان با وجود تمام سختی ها و مشکلات، تانک هایی را در زمان دفاع مقدس به غنیمت می گرفتند و تعمیر می کردند تا علیه بعثی ها به کار بگیرند.

وی با بیان اینکه رزمندگان در برخی از مواقع در آموزشها و مهمات در مضیقه بودند، اذعان کرد: شبهای عملیات، تعدادی از همین رزمندگان که تفرشی هم بودند از گردان زرهی به گردانی پیاده برای عملیات می رفتند تا بتوانند خط دشمن و تانکهای عراقی را بگیرند؛ و علیه بعثی ها استفاده کنند.

این فرمانده دفاع مقدس بیان کرد: شجاعت، حماسه و فداکاری در رزمندگان و شهدا همیشه وجود داشته است اما در زمانی که اسم گردان زرهی لشگر علی بن ابیطالب علیه السلام می آمد همه توجه ها به تفرش جلب می شد.

سردار جعفری گفت: جوان های این شهر با الگو گیری از سیره شهدا می توانند در گردان های زرهی زمان ظهور حضرت مهدی (عج) سازماندهی شوند و به سمت بیت المقدس حرکت کنند و همچنان افتخارآفرین باشند.

وی با اشاره به وصیتنامه شهدا در زمان انقلاب، دفاع مقدس و مدافعان حرم ادامه داد: یکی از مسائلی که در وصیتنامه شهدا به آن اشاره شده، پاسداری از احکام اسلام است.

این فرمانده دفاع مقدس، مسئله ولایت فقیه را از دیگر مسائل مورد تاکید در وصیتنامه شهدا اعلام و ابراز کرد: امروزه تمامی مردم ایران با تمام وجود خود لزوم حضور ولایت فقیه در جامعه را احساس کرده اند.

سردار جعفری با اشاره به مسئله حجاب که از دیگر مسائل مورد تاکید دروصیت شهدا است، بیان کرد: امروزه چالش بسیار مهم جامعه،  دغدغه امت حزب الله، مردم مومن و خانواده شهدا مسئله حجاب است. بی حجابی در حال گسترش است و نباید اجازه دهیم گسترش پیدا کند و باید با آن مقابله شود.

وی خاطر نشان کرد: خواهران برای مبارزه با بی حجابی لباس رزم بپوشند و همراه با علم و دانش ودر قالب مباحث تربیتی به حفظ چادر که میراث حضرت زهرا(س) و حضرت زینب سلام الله علیها است، کوشا باشند.

همچنین در این مراسم برنامه هایی نظیر خیرمقدم فرماندار، اجرای نماهنگ جغرافیای ایران، اجرای موسیقی توسط عباس بهادری، قرائت قرآن توسط حامد شاکرنژاد، تشییع پیکر پاک شهید گمنام اجرا شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 5 =