کیفیت پخت نان سلیقه‌ای است

ئیس اتحادیه نانوایی‌های تفرش گفت: متاسفانه برخی از نانواها برای پخت، وقت کافی نمی گذارند؛ خمیر را دیر تهیه می کنند و به دلیل احتمال پاشیدن خمیر، پخت نان را سریع شروع می‌کنند

علی احمدی‌فرد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»؛ در خصوص کیفیت پایین نان در برخی از نانوایی‌های تفرش و مطالبات مردم در این مسئله گفت: متاسفانه برخی از نانواها برای پخت، وقت کافی نمی گذارند؛ خمیر را دیر تهیه می کنند و به دلیل احتمال پاشیدن خمیر، پخت نان را سریع شروع می‌کنند.

رئیس اتحادیه نانوایی‌های تفرش، مشکل آرد را دلیل دیگر کاهش کیفیت نان عنوان و اظهار کرد: کاهش کیفیت آرد منجر به کاهش کیفیت نان می شود. آردی که به نانواهایی ها فروخته می شود دارای کیفیت ۶۰ تا ۶۵ است.

احمدی فرد با اشاره به توزیع دو نوع آرد در نانوایی ها، ادامه داد: آرد دارای سبوس، بهتر، ماندگارتر و کیفیت نان بالاتر است؛ آرد نوع دوم کیفیت مناسبی برای پخت نان ندارد. نان خشک و خرد می‌شود و مناسب لقمه گرفتن نیست.

وی تاکید کرد: پیگیری جهت دریافت آرد خوب برای تمام نانوایی‌ها انجام شده است‌.

رییس اتحادیه نانوایی های تفرش افزود: تذکراتی به نانواها در خصوص پخت بهتر نان داده شده است و آموزش هایی هم برای نانواها انجام می شود.

احمدی‌فرد با اشاره به نانواهایی که پخت نان کامل را انجام می‌دهند، خاطرنشان کرد: در شهر تفرش ۵ نانوایی، نان کامل پخت می‌کنند که از این تعداد ۳ نانوایی دولتی و ۲ نانوایی آزادپز است.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 3 =