۸ مسجد میزبان معتکفان تفرشی

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان تفرش گفت: شعار امسال اعتکاف «معنویت، اتحاد و استقامت» در نظر گرفته شده است و با توجه به استقبال خوب سال گذشته از اعتکاف مراسم امسال اعتکاف از 6 مسجد به 8 مسجد افزایش پیدا کرده است.

حجت الاسلام سید احمد میرنظامی مدنی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»؛ به برگزاری اعتکاف در ۸ مسجد اشاره کرد و گفت: شعار امسال اعتکاف «معنویت، اتحاد و استقامت» در نظر گرفته شده است و با توجه به استقبال خوب سال گذشته از اعتکاف مراسم امسال اعتکاف از ۶ مسجد به ۸ مسجد افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به مساجد اعتکاف ویژه دانش آموزان دختر بیان کرد: برای اعتکاف دانش‌آموزان دختران پایه‌های دهم تا دوازدهم در مسجد جامع ششناو، پایه‌های هفتم تا نهم در مسجد قائم آل محمد محله میانده و پایه‌های چهارم تا ششم در مسجد صاحب الزمان خلچان برگزار می‌شود.

رئیس سازمان تبلیغات تفرش در ادامه به مساجد اعتکاف دانش‌آموزان پسر اشاره و عنوان کرد: برای اعتکاف دانش‌آموزان پس پایه‌های دهم تا دوازدهم مسجد قائمیه و برای پایه‌های ششم تا نهم مسجد حسینخانی در نظر گرفته شده است.

حجت الاسلام میرنظامی با اشاره به برگزاری اعتکاف‌های خانوادگی بیان کرد: برای اولین بار امسال مسجد جامع طرخوارن برای اعتکاف مادر و دختری و مسجد نورالله برای اعتکاف پدر و پسری در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به حضور دانشجویان در مراسم معنوی اعتکاف اظهار کرد: مسجد امام خمینی(ره) در شهرک امام خمینی(ره) ویژه دانشجویان قرار گرفته است.

رئیس سازمان تبلیغات تفرش با اشاره به بازه زمانی ثبت نام گفت: از یک دی‌ماه تا دهم دی‌ماه است که برای ثبت نام افراد علاقمند می‌توانند به سازمان تبلیغات و یا مساجد مراجعه کنند و هزینه ثبت نام برای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در بحث اعتکاف دانش‌آموزی برنامه‌های فرهنگی، حلقات گفتمان دینی، مسابقات، مناجات خوانی، جمع‌خوانی، قرائت و تفسیر قرآن کریم، سخنرانی پیش‌بینی شده است.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =