آغاز فصل جدید اردوی راهیان نور شهرستان

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش گفت: امروز 11 آبان ماه 1404 و در سالروز شهادت شهید محمداسماعیل رضایی از مفاخر تفرش، آیین بدرقه دانش آموزان دختر شهرستان که توفیق حضور در سرزمین‌های نور را پیدا کردند، برگزار شد.

وحید هاشمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»؛ با اشاره به آیین بدرقه دانش آموزان دختر به راهیان نور گفت: امروز ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۴ و در سالروز شهادت شهید محمداسماعیل رضایی از مفاخر تفرش، آیین بدرقه دانش آموزان دختر شهرستان که توفیق حضور در سرزمین‌های نور را پیدا کردند، برگزار شد.

وی ادامه داد: دانش آموزان در یادمان‌های شهدای هویزه، دهلاویه، سوسنگرد، بوستان و اروندکنار حضور پیدا می‌کنند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج در پایان خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله خداوند مسیر خوشنامی شهدایی که برای ایران قوی ایستادند در زندگی و سیره دانش آموزان قرار خواهد داد.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 3 =