اربعین امسال بوی شهادت و حماسه می‌دهد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش گفت: ویژگی اربعین امسال این است که پیروزی بزرگی که ملت ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رقم زدند، موجب شد ایران، جایگاهی خاص در دنیا و در میان مسلمانان و غیرمسلمانان داشته باشد و همگان به دیده احترام به ایران و ایرانی بنگرند.

وحید هاشمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ندای تفرش گفت: اربعین امسال، با توجه به شرایط فعلی و پس از جنگ دوازده روزه، اهمیت ویژه‌ای دارد. امسال اربعین رنگ و بوی دیگری برای ما دارد و یکی از ویژگی های این تجمع جهانی در سال جاری این است که با توجه به شهادت سراداران، دانشمندان و مردم ما که به شکل مظلومانه ای مورد تجاوز قرار گرفته و شهید شدند، امسال بوی شهادت و حماسه در فضای ایران و عراق بخصوص در مسیر اربعین آکنده می‌شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش افزود: پیاده‌روی اربعین، فراتر از یک سفر مذهبی، نمادی از عشق، وفاداری و وحدت است که میلیون‌ها نفر از سراسر جهان را گرد هم می‌آورد تا با آرمان‌های عاشورا تجدید بیعت کنند.

وی ادامه داد: این رویداد فرصتی است برای نمایش وحدت، ایمان و قدرت ملت ایران و تبیین پیام مقاومت در سطح جهانی.

سرهنگ هاشمی تصریح کرد: ویژگی دیگر اربعین امسال این است که پیروزی بزرگی که ملت ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رقم زدند و شجاعت و صلابتی که مردم ما با اقتدا به رهبری عزیز مقام معظم رهبری آیت الله العظمی خامنه ای از خود نشان داد و در برابر آمریکا و اسرائیل جانانه ایستادگی کردند، موجب شد ایران، جایگاهی خاص در دنیا و در میان مسلمانان و غیرمسلمانان داشته باشد و همگان به دیده احترام به ایران و ایرانی بنگرند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش خاطرنشان کرد: اکنون نیز با وجود دفاع مقدس ۱۲ روزه، پیاده‌روی اربعین یک حرکت نمادین سیاسی است؛ به بیان دیگر، یک مانور قدرت سیاسی از سوی شیعیان به حساب می‎آید. بنابراین، پیاده روی اربعین در بستر انقلاب پیش می‎رود و این حقیقت، کار را برای عمق بخشی به محتوا و به عبارتی، جا انداختن گفتمان اربعین که در ذیل گفتمان انقلاب اسلامی قابل تعریف است، راحت تر کرده است.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 2 =