حماسه قلم بر قامت محرم

خوشنویسان و اعضای کانون فرهنگی هنری تفرش ارادت خود را به سیدالشهدا(ع) و شهیده آیما زینلی با «حماسه قلم بر قامت محرم» نشان دادند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»؛ همزمان با ایام سوگواری ماه محرم، مرکز فره کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره دو تفرش، با همکاری اداره کتابخانه عمومی و انجمن خوشنویسان شهرستان، میزبان رویداد هنری “حماسه قلم بر قامت محرم” بود.

این برنامه با هدف گرامیداشت یاد و خاطره حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و همچنین پاسداشت مقام شهیده آیما زینلی، عضو پیشین این مرکز که در حادثه تروریستی رژیم صهیونیستی به همراه پدر و خواهر کوچکترش به شهادت رسید، برگزار شد.

این هم‌نویسی جمعی با حضور پرشور اعضای کانون و هنرمندان خوشنویس شهرستان، فضایی معنوی و هنری را در مرکز شماره ۲ تفرش رقم زد. شرکت‌کنندگان با عشق و ارادت به اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، جملاتی فاخر و تأثیرگذار در وصف سالار شهیدان و همچنین یادبود شهیده آیما زینلی را با قلم‌های سحرآفرین خود به ثبت رساندند.

آثار خلق شده در این رویداد هنری، جلوه‌ای زیبا از پیوند هنر، ایثار و ایمان بود و ضمن زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، بر اهمیت فرهنگ عاشورا و پایداری در برابر ظلم و ستم تأکید داشت.

این برنامه، فرصتی مغتنم برای اعضای نو جوان کانون بود تا با مفاهیم عمیق حماسه حسینی و ایثار شهدا از نزدیک آشنا شده و هنر خوشنویسی را در خدمت ارزش‌های دینی و انقلابی به کار گیرند.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 7 =