یادوراه شهیدان احمد و محمد کمالی مقدم

همزمان با سوم خرداد و عملیات بیت المقدس مراسمی با عنوان آبرو کوچه‌ها افتخار محله در جلو درب پدر شهیدان احمد و محمد کمالی مقدم برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»؛ همزمان با سوم خرداد و عملیات بیت المقدس مراسمی با عنوان آبرو کوچه‌ها افتخار محله در جلو درب پدر شهیدان احمد و محمد کمالی مقدم برگزار شد.

حماسه خرمشهر خداباوری مردم را نشان داد

وحید هاشمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش گفت: سوم خرداد یادآور ایثار، شهامت و استقامت مردم ایران در حماسه فتح خرمشهر است.

وی ادامه داد: امروز اگر عزت و اقتدار در ایران اسلامی است، اگر ایستادگی و استقامتی می‌بینیم در مردم رنج کشیده غزه، فلسطین، لبنان، یمن، حزب الله و انصارالله به برکت خون پاک شهدایی است که در مسیر اقتدار و عزت و بزرگی ایران اسلامی بیش از ۴ دهه خون پاک خود را در اقصی نقاط جبهه مقاومت تقدیم می کنند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش خاطرنشان کرد: اگر حماسه خونین شهر، خرمشهر با کلام امام خمینی(ره) که فرمودند: «خرمشهر را خدا آزاد کرد» خداباوری مردم ایران و جبهه مقاومت را نشان می‌دهد؛ این عزت مرهون و مدیون خون پاک شهیدان است.

شهدا اجازه ندادند که خرمشهر از ایران جدا شود

سردار علی بلالی گفت: شهدایی که ما برای آنها مراسم می‌گیریم و ذکر و نام آنها را برجشته می‌کنیم وظیفه اللهی ماست و به فرمایش رهبر معظم انقلاب جهاد فی سبیل الله است.

وی ادامه داد: کاری که شهدا انجام دادند بسیار ارزشمند و بزرگ است، خرمشهری را که در این روز(سوم خرداد) آزاد کردیم، این خرمشهر چندین بار دیگر اشغال شد و برای باز پس‌گیری آن جاهای دیگری از کشور را از دست دادیم؛ بخش‌هایی از سلمانیه و هرات را از دست دادیم تا خرمشهر را پس بگیریم.

مشاور عالی فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران اظهار کرد: این بار شهدا رفتند و اجازه نداند خرمشهر از پیکر جمهوری اسلامی ایران جدا بماند.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 1 =