دستگیری سارق منازل در تفرش

فرمانده انتظامي شهرستان تفرش از دستگيري يک نفر سارق منزل و اعتراف به 6 فقره سرقت در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»، به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ حسین اسلامی در تشریح این خبر بیان داشت: به دنبال وقوع چند فقره سرقت منزل در یکی از مناطق شهرستان تفرش، مأموران انتظامی کلانتری ۱۱ این شهرستان با کار تخصصی و اقدامات پلیسی یک سارق را در ارتباط با سرقت رخ داده شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی طی عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

سرهنگ اسلامی افزود: متهم در تحقیقات پلیس به ۶ فقره سرقت منزل اعتراف و ۵ میلیارد ریال اموال سرقتی کشف و متهم با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان در پایان از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را با پلیس ۱۱۰ در میان بگذارند.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + چهارده =