مجموعه فرهنگی هنری استاد نصیر/ فیلم

مجموعه فرهنگی هنری استاد نصیر واقع در جنب پارک حکیم نظامی و مقبره امامزاده ابوالعلی(ع) تفرش واقع شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»؛ مجموعه فرهنگی هنری استاد نصیر واقع در جنب پارک حکیم نظامی و مقبره امامزاده ابوالعلی(ع) تفرش واقع شده است.

استاد زین العابدین نصیر در لحظات پایانی عمر خود، خطاب به مرحوم غلامرضا سحاب به عنوان فرزند روحانی، وصیت نمود با کمک فرزندان خود اهداف فرهنگی وی را ادامه داده و دنبال نماید. پیرو این وصیت، فرزند استاد به نام مهندس ابراهیم نصیر با پیگیری‌های مختلف توانست در کنار قبر استاد نصیر مجموعه‌ای را احداث کند.

این مجموعه در متراژ ۲۵۰ مترمربع و در دو تالار ایجاد و در سال ۱۳۸۲ افتتاح شد، سپس در سال‌های بعد زمین مجاور موزه و مشرف به پارک حکیم نظامی به زیربنای این محل اضافه و سالنی به مساحت ۳۰۰ مترمریع شامل تالارهای مردم شناسی و نگارخانه به سالن قبلی موزه اضافه شد.

در این مجموعه فرهنگی تالارهای مختلفی شامل تالارهای کتابخانه، مفاخر و مشاهیر شهرستان تفرش، مردم شناسی و نگارخانه وجود دارد.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 20 =