غزه ملاک آزادگی یا بردگی

پس از نقص آتش بس با حماس شاهد کارهایی مثل قتل‌عام داوطلبان صلیب سرخ، حمله به چادر خبرنگاران برای خفه کردن مقوله آزادی بیان و استفاده از آوارگان فلسطینی به عنوان سپر انسانی هستیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»؛ سیاوش منظوری فعال رسانه‌ای در یادداشتی نوشت: پس از عملیات طوفان الاقصی (۷ اکتبر ۲۰۲۳) و قیام دوباره مظلومان فلسطینی علیه ظلم و جور صهیونیست‌ها، نقطه عطفی در تاریخ بشریت و آزادگی بوجود آمد. اگر نگاهی گذرا به اتفاقات غزه از آغاز تا به امروز بیاندازیم، خواهیم دید که تمدن غربی لباس دورویی و انسانیت را از تن بیرون کرده و به جای آن جامه نژادپرستی و بی تفاوتی را پوشیده است.

اعمال و رفتارهایی همچون حمله به آمبولانس حامل مجروحین در خیابان و هدف انگاری کودکان و پیران غیر مسلح توسط تک تیراندازان تیپ گولانی برای بی آبرویی نژاد انسان در قرن ۲۱ کافی نبود، پس از نقص آتش بس با حماس شاهد کارهایی مثل قتل‌عام داوطلبان صلیب سرخ، حمله به چادر خبرنگاران برای خفه کردن مقوله آزادی بیان و استفاده از آوارگان فلسطینی به عنوان سپر انسانی هستیم.
تمام این کارها اگر توسط کشوری غیر از رژیم آپارتایدی اسرائیل انجام می‌شد، سازمان ملل و شورای امنیت قطعنامه پشت قطعنامه و بیانیه پشت بیانیه صادر می‌کردند و عامل خاطی را به عقوبتی سخت تهدید می‌نمودند.

امروز کشورهای مدعی آزادی بیان سکوت کرده و حرفی از غزه نمی‌گویند، چراکه برای آن‌ها البته دولت‌هایشان منفعتی در زنده بودن فلسطینیان وجود ندارد. دولت‌های اروپایی ملت فلسطین را نه چشم آبی می‌دانند و نه دارای موهای بلوند. این سکوت غربیان ناشی از نژادپرستی نهفته شده درون ذات آن‌ها است. دلیل این مدعا این است که اگر حماس یا محور مقاومت عکس العملی نشان دهند، همین کشورهای اروپایی ظرف کمتر از یک ساعت حکم محکومیت و تروریستی بودن پاسخ به اسرائیل را صادر می‌کنند.

در این قتل‌عام فلسطینیان چیزی که عجیب است سکوت سردمداران جهان عرب می‌باشد، چراکه نه فلسطینیان شیعه هستند که دارای زاویه با حکام عرب باشند و نه مانند اسرائیلی‌ها مهاجر به حساب می‌آیند. این سکوت اعراب نشان از تزویر و نفاق مابین کشورهای عربی است، چراکه نه بر اساس دین مبین اسلام به حمایت از ساکنین غزه می‌پردازند و نه بر حسب رگ و ریشه و قوم و قبیله به دفاع از اعراب فلسطین بلند می‌شوند.

اما هر دم از این باغ بری می‌رسد، تازه‌تر از تازه‌تری می‌رسد. حضور ملت ایران در راهپیمایی روز قدس نشان داد که این ملت هنوز به انسانیت مجهز و باورمند هستند. برای ملت ایران فرقی ندارد که ضعیف عرب باشد یا غیر عرب، سیاه باشد یا سفید و نیز شیعه باشد یا اهل سنت. برای ملت ایران هنوز قدس و بیت المقدس دارای اهمیتی معادل آزادگی أبناء بشر است، ولی موضوعی عجیب‌تر از سکوت اعراب، سکوت خودخواسته غربزدگان ایران اسلامی است که از قضا در بین مردم به عنوان افراد سرشناس شناخته می‌شوند.

این غربزدگان که گاهی در کسوت سلبریتی، سیاستمدار، فوتبالیست و هنرمند دیده می‌شوند، در مقابل این جنایات جنگی سکوت اختیار کرده‌اند. این سکوت به ۲ دلیل یکی منفعت بیشتر و دیگری عصبانی نکردن اربابان غربی آن‌ها پدید آمده است.

مگر می‌شود حمله به مدرسه پر از کودکان را ببینند و اعتراضی نکنند!؟ اما به راستی این غربزدگان با شعارشان که «بهترین دین دنیا انسانیت است»، چرا سکوت کرده‌اند؟ در جواب باید گفت که شاید آن‌ها معتقدند که میزان انسانیت در آسیایی‌ها، اروپایی‌ها، آفریقایی‌ها و آمریکایی‌ها یکسان نیست.

البته داشتن ویزای شینگن و گرین کارت نیز خالی از تأثیر نمی‌باشند. خیلی از این سلبریتی‌های غربزده که به هر مناسبتی از کشور خارج شده و با خروج سرمایه به اقتصاد ایران ضربه زده‌اند، وارد یک کشور ثالث شده و در سیستم مالیاتی آن‌ها در رده مالیات پردازان برتر قرار گرفته‌اند. نباید از افرادی با چنین تفکری که برای ویرانی ایران می‌کوشند و در آرزوی خوردن یک همبرگر مک دونالد هستند، توقع داشت برای مستضعفان عالم دلسوزی نمایند.

کلام آخر

در پایان سخن باید اذعان داشت که تقابل فلسطینیان و رژیم اشغالگر صهیونیسم آخرین تقابل خیر و شر در دنیای انسان‌ها نیست ولی یکی از مهمتری ملاک‌ها و غربال‌گری‌های عصر حاضر است.

انسانیت این نیست که برای خوشایند یکسری اجنبی شیرینی به دست وارد جشن تولد سفارتخانه‌ها شویم، گاهی انسانیت ایستادگی در مقابل ظالم با دست خالی است. حادثه کربلای سال ۶۱ قمری برای ایرانیان نمونه خوبی از انسانیت است، چراکه در لحظه آخر امام حسین (ع) با بیان جمله «اگر دین ندارید، حداقل آزاده باشید» بزرگترین درس انسانیت و شرط آزادگی را به جهانیان دادند. داشتن کنش‌گری نسبت به مسائل غزه در حال حاضر آزاده بودن یا برده اجنبیان بودن الگوها و سرشناسان هر جامعه را مشخص می‌نماید.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 3 =