۶ گروه استهلال ماه شوال را رصد می‌کنند

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان مرکزی از استقرار ۶ گروه ستاد استهلال ماه شوال در این استان از غروب روز یکشنبه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»؛ حجت‌الاسلام هادی میرزایی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در خصوص برنامه‌های رصد هلال ماه شوال گفت: ۶ گروه رصدی برای رویت هلال ماه شوال در استان مرکزی برنامه‌ریزی شده‌اند که در ۶ نقطه مختلف استان مستقر می‌شوند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان مرکزی اظهار کرد: دو گروه رصدی در اراک و هر کدام یک گروه در شهرستان‌های خمین، محلات، ساوه و کمیجان مستقر خواهند شد. این گروه‌ها یک ساعت قبل از غروب آفتاب، روز یکشنبه، مصادف با دهم فروردین، در مناطق تعیین‌شده مستقر می‌شوند و با غروب آفتاب، عملیات رصد هلال ماه شوال را آغاز می‌کنند.

وی با اشاره به استفاده از فناوری‌های روز در امر رویت هلال، افزود: با توجه به ویژگی‌های هلال ماه شوال و داده‌های آماری و فناوری‌های نوین، رویت هلال ماه شوال در شامگاه یکشنبه، به راحتی امکان‌پذیر خواهد بود. البته این امر منوط به شرایط جوی مساعد و صاف بودن آسمان در افق غربی است.

میرزایی در پایان خاطرنشان کرد: نتایج رصد هلال ماه به دفتر مقام معظم رهبری ارسال و به‌صورت رسمی از طریق رسانه‌های عمومی کشور اعلام خواهد شد. از عموم مردم تقاضای دعا برای موفقیت گروه‌های رصدی را داریم.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × سه =