مجتبی مؤمن در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش» با اشاره به اینکه حفظ احیای زمین و منابع وظیفه یک شخص یا ارگان خاصی نیست گفت: حفظ احیای زمین و منابع طبیعی موجود در آن مربوط به یک شخص، ارگان، جامعه یا کشور خاص نیست و موضوع جهانی و همگانی است.
وی ادامه داد: اگر وظیفه خود را در مقابل حفظ منابع طبیعی به درستی انجام ندهیم در آینده مدیون فرزندان و نسلهای بعدی خواهیم بود.
رئیس اداره منابع طبیعی تفرش افزود: سنت حسنه درختکاری در راستای احیای منابع طبیعی ریشه در فرهنگ دینی و ملی مردم کشور ایران دارد، در تقویم کشور ۱۵ اسفند به عنوان روز درختکاری نامگذاری شده که همه مسئولان کشور، اقشار مختلف، تشکلهای مردم نهاد و … همه به صورت داوطلبانه اقدام به کشت نهال میکنند.
مؤمن به شعار امسال درختکاری اشاره و بیان کرد: پویش امسال به نام «درختکاری جان ایران» برگزار خواهد شد.
وی به برنامههای امسال هفته منابع طبیعی اشاره و اظهار کرد: برنامههای مختلفی در هفته منابع طبیعی برنامه ریزی شده است که مهمترین آنها پویش درختکاری جان ایران در ۱۵ اسفند، برنامه نهالکاری با حضور خانوادههای معظم شهدا، درختکاری و نهالکاری با حضور دانشآموزان روستایی که هر دانشآموز یک نهال، چندین برنامه فرهنگی و افتتاح پروژه آبخیزداری است.
رئیس اداره منابع طبیعی تفرش به برخی از پویشهای مختلف امسال اشاره و عنوان کرد: پویشهای مختلفی در طول سال در سطح شهرستان برگزار شد مانند در سایه مادر همزمان با ولادت حضرت زهرا(س) و روز مادر در روستای دلارام، پویش به نام پدر همزمان با ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر در روستای نقوسان با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد.
مؤمن به انواع نهالهای در پویش درختکاری اشاره و اظهار کرد: نهالهایی که در این پویش است از نوع گونههای فضای سبز هستند که نیاز به آب کمی دارند و نسبت به کم آبی و شوری خاک مقاوم هستند مانند گونههای سنجد، بادام، توت و زبان گنجشک و ..
وی در پایان خاطرنشان کرد: در هفته منابع طبیعی ۳۵ هزار حواله برای افرادی که درخواست نهال داشتهاند صادر شده که مردم میتوانند این حوالهها را دریافت و پس از تحویل نهال آنها را در مزرعه و جاهای مختلفی که مدنظر دارند کشت کنند.
انتهای خبر/