مایه‌کوبی ۲۳۰ هزار نوبت سر دام در تفرش

رئیس دامپزشکی تفرش از مایه‌کوبی و ایمن‌سازی ۲۳۰ هزار نوبت سر دام این شهرستان از ابتدای سال‌جاری تا کنون خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی《ندای تفرش》؛ رضا رضایی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی «دیار آفتاب» گفت: از ابتدای سال‌جاری اداره دامپزشکی شهرستان تفرش با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین به موقع واکسن‌ها از سوی اداره کل دامپزشکی استان ٰتوانست ۲۳۰ هزار نوبت سر دام را علیه بیماری واگیردار دامی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام ایمن سازی کند.

وی گفت: با توجه به اهمیت بیماری بروسلوز در دام (تب مالت در انسان) در ابتدای سال‌جاری واکسیناسیون علیه این بیماری در جمعیت دام سنگین و سبک این شهرستان آغاز شده است.

رئیس اداره دامپزشکی تفرش بیان کرد: واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک و سپس مایه کوبی تب برفکی در کل جمعیت دامی شهرستان در دو فاز تابستان و زمستان در دستور کار قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت واکسیناسیون سگ‌های گله و نگهبان به جهت کنترل بیماری هاری و پیشگیری از شیوع آن در جمعیت انسانٰ از ابتدای سال مایه‌کوبی سگ‌های صاحب‌دار به منظور ایمن‌سازی نسبت به بیماری هاری بصورت مستمر در حال انجام است.

رضایی اضافه کرد: طی این مدت اداره دامپزشکی این شهرستان با تهیه ۳۱۰ لیتر سموم برای مبارزه با انگل‌های خارجی دام و به جهت مقابله با حاملین بیماری تب کریمه کنگو ۲۳۰ هزار مترمربع جایگاه نگهداری و ۷۲۰ راس بدن دام را سمپاشی نموده است.

وی به نحوه خدماتی‌دهی اکیپ‌های این اداره اشاره کرد و گفت: کلیه اقدامات مذکور جهت حمایت از تولید و کنترل بیماری‌های مشترک کاملا رایگان صورت گرفته است و خوشبختانه تاکنون کانونی از بیماری‌های همه گیر در این شهرستان شناسایی نشده است.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + نوزده =