اولین حضور رسمی استاندار مرکزی در جلسات کاری پس از مصدومیت در سانحه رانندگی

نشست ستاد انرژی‌های تجدیدپذیر استان مرکزی به ریاست دکتر مهدی زندیه‌وکیلی، روز شنبه ۱۷ آذر در سالن جلسات امیرکبیر استانداری برگزار و آخرین وضعیت استان در این حوزه بررسی شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»؛ به نقل از روابط عمومی استانداری مرکزی، پس از سانحه رانندگی و مصدومیت استاندار مرکزی، این اولین حضور رسمی دکتر زندیه‌وکیلی در جلسات کاری در محل خدمت است، البته استاندار مرکزی بلافاصله پس از ترخیص از بیمارستان و ضمن سپری کردن دوران نقاهت به توصیه پزشکان، امورات جاری استان را در حدود دو هفته گذشته بدون وقفه پیگیری کرده است.

گفتنی است خودروی استاندار مرکزی صبح روز ۳ آذر در جریان بازدید وی از مناطق حاشیه‌ای شهر اراک در کمربندی جنوبی در اثر برخورد یک خودروی ۴۰۵ دچار سانحه شد که در پی آن دکتر زندیه‌وکیلی و همراهانشان مصدوم شدند.

استاندار عنوان کرد: استان مرکزی بالاترین قابلیت برای استفاده از انرژی خورشیدی را دارد/ تولید برق پاک در اولویت استان

استاندار مرکزی در نشست ستاد انرژی‌های تجدیدپذیر استان یکی از اولویت‌های استان در دوره مدیریتی جدید را تولید برق پاک عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم تا به‌عنوان یک تعهد و میثاق، برنامه‌ای واقع بینانه را برای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در استان اجرایی کنیم.

دکتر مهدی زندیه‌وکیلی گفت: مدیران ذی‌ربط موظف هستند برای ایجاد نیروگاه‌های تجدیدپذیر در استان و تولید برق پاک، یک برنامه کوتاه مدت تا پیک مصرف سال آینده یعنی خردادماه ۱۴۰۴، یک برنامه یک ساله و برنامه‌های میان مدت و بلند مدت را در اسرع وقت تدوین کنند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در استان همکاری بسیار خوبی بین دستگاه‌های مسئول برای حمایت از سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر وجود دارد، گفت: اگر بتوانیم در این حوزه به اندازه نیاز استان که بسیار قابل دسترس است، ظرفیت‌سازی کنیم به سمتی خواهیم رفت که از وزارت نیرو این تعهد را بگیریم تا استان از تولید برق فسیلی معاف شود.

استاندار مرکزی اذعان داشت: زمینه بسیار خوبی برای نیروگاه‌های خورشیدی در استان وجود دارد و به لحاظ زاویه تابش بهترین بازدهی و بهره‌وری را در کشور داریم که یک مزیت بسیار خوب برای سرمایه‌گذاری در این حوزه است.

زندیه‌وکیلی، افزود: برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی خورشیدی موجی در کشور به راه افتاده و باید ظرفیت ویژه استان مرکزی در این زمینه را معرفی کنیم.

استاندار مرکزی ادامه داد: علاوه بر نیروگاه‌های بزرگ مقیاس به‌ویژه در بخش صنعت، پراکندگی ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس نیز به لحاظ نزدیکی به محل مصرف، کاهش اتلاف انرژی در مسیر و الزامات پدافند غیرعامل یک مزیت است که باید در حوزه روستایی نیز به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری مولد و زودبازده دهیاری‌ها را در این زمینه همراه کرد.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =