به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»؛ سردار مرتضی عمومهدی در مراسم افتتاح نمایشگاه اسوه در تفرش بسیج را اینگونه معنا کرد و گفت: معنی ساده بسیج یعنی انسانهایی که برای انجام یک کار خوب کنار هم جمع و بسیج میشوند.
وی ادامه داد: انسان به لحاظ اینکه خداوند او را یک موجود اجتماعی آفریده است دلش میخواهد با جمع زندگی کند؛ انسان نیاز دارد به ارتباط، تعامل و با دیگران بودن و به دیگران خدمت کردن، از کارهایی که دیگران برای او انجام میدهند لذت ببرد، اگر همه این موارد در راستای رشد و تعالی انسان و اهداف خلقت باشد بهتر است.
سردار عمومهدی افزود: بسیج قرار است این زمینه را فراهم کند یعنی مردم هم در رفاه، آرامش و آسایش باشند و هم به سمت اهداف خلقت حرکت کنند و زندگی خوبی داشته باشند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی بسیج را زمینه سازی دانست و اظهار کرد: بسیج باید زمینه حضور آحاد مردم از زن و مرد، کودک و جوان و پیر را در تمام عرصههای جامعه فراهم کند.
وی افزود: در هر مسئله ای که در کشور به وجود میآید این بسیج است که میدانداری میکند.
سردار عمومهدی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری عنوان کرد: مقام معظم رهبری میفرمایند: «بسیج یعنی از مردم با مردم برای مردم» و این یعنی بسیج.
فرمانده سپاه روح الله ادامه داد: در زمان وقوع سیل در ۲۴ ساعت اول تا زمانی که مسئولین تجهیزات و وسایل خود را جمع کنند این بسیج است که به میدان میرود و کمکرسانی میکند.
وی با اشاره به این که بسیج چه کسانی هستند اظهار کرد: بسیج کیست؟ بسیج خود مردم هستند؛ همین افرادی که در آموزشهای مختلف شرکت میکنند و در عرصههای مختلفی که نیاز است نقش آفرینی میکنند.
سردار عمومهدی ادامه داد: در عرصههای مختلف فرهنگی، آموزشی، تربیتی، اقتصاد مقاومتی، کارهای علمی، کلاسهای فوق برنامه و تقویتی این بسیجیها هستند که با روحیه، انگیزه، فی سیبل الله و رایگان به دیگران آموزش میدهند.
وی افزود: در کجای دنیا همچین چیزی وجود دارد؟ امروز در دنیا همه به فکر جیب و منافع خود هستند اما این بسیج است که خدمت کردن خالصانه، صادقانه و فی سبیل الله را در دستور کار خود دارد.
فرمانده سپاه روح الله بسیج را از جنس مردم دانست و گفت: بسیج جنس آن از مردم و مبتنی بر مردم است؛ در بسیج اعتقاد بر این است که کارها باید به خود مردم سپرده شود آنجایی که گروههای جهادی از دل مردم آمدند و در محلههای محروم و روستاها و اقصی نقاط شهر فعالیت کردند کارهای سی یا چهل ساله که بر زمین مانده بود و دستگاههای بزرگ و سازمانهای مختلف نتواستند انجام دهند توسط مردم انجام شد.
سردار عمومهدی در پایان خاطرنشان کرد: امروز بیش از ۵۰ روستا در استان مرکزی توسط همین گروه های جهادی آبرسانی شده است.
انتهای خبر/