سیاوش منظوری فعال رسانهای در یادداشتی از تاثیر رأی دادن در سرنوشت کشور نوشت: اگر به سراسر تاریخ ایرانیان و قلمروی ایران نگاهی انداخته شود، فعالیت و اثرگذاری مردم در آن به خوبی مشاهده میگردد. از زمانی که تمدن پارس در دوران هخامنشیان با کشورگشایی کوروش کبیر در اوج بود تا دوران افول در عقد قرارداد ترکمنچای قاجاریه و لایحه کاپیتالاسیون پهلوی، ملت به بقای کشور متعهد بود.
وی ادامه داد: اگر به رفتار مردم در مناسبات سیاسی دقیقتر بنگرید، خواهید دید که در دوره پادشاهی ۲۵۰۰ ساله هرگاه زمام مملکت بدست نالایقان میافتاد، سرنوشت ملت و کشور دو مسیر محتمل بیشتر نداشت. در یک طرف شاه نالایق و اطرافیانش به غارت اموال مردم و منابع کشور دست میزدند، که با وفور مصادیق، قلم از درج آن شرم دارد.
منظوری تصریح کرد: اما در طرف دیگر، همیشه عدهای از بطن جامعه برخواسته و آهنگ انقلاب سر میدهند، که با توجه به اندک بودن این حوادث شمار این افراد به چند ده تن نرسد.
این فعال رسانهای با اشاره به مردم و جمهوری ۴۰ ساله بیان کرد: چهارمین انقلاب مردمی و بلکه مهمترین در تاریخ جهان، انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) است. ماحصل این انقلاب یک سیستم جمهوری بر پایه قوانین اسلام است، که چهل و اندی سال از عمر آن میگذرد.
وی ادامه داد: وجه تمایز این جمهوری ۴۰ ساله با دوران پادشاهی چند هزار ساله را باید در جمله معروف “میزان، رأی ملت است” امام(ره) یافت؛ ملت ایران هرگاه میخواستند که در امور کشور شرکت کنند یا نادیده گرفته میشدند و یا با سرکوب لیاخوف روسی مواجه میگردیدند این خفقان تا جایی پیش رفت که انقلاب سفید شاه، توسط خود او که در رأس همه امور بود، انجام شد تا قدرت نوظهور ابر زمینداران (صاحبان چندین قریهای) را سرکوب نماید.
منظوری تصریح کرد: انقلاب اسلامی بدست خود مردم ایران و با هدف حفظ شأن و تمامیت ارضی انجام شد، چراکه در یک روز با حق برتری تبعههای آمریکایی بر خویش و در روز دگر با جدایی قسمتی از خاک وطن مواجه شدند. با این اوصاف اگر به تاریخ ۱۰۰ سال گذشته نگاه شود، به سادگی میتوان دریافت که قیام و انقلاب ملت ایران برای گذر از نظامی بود که مملکت داری را یک نوع بازیچه میدانست.
این فعال رسانهای ادامه داد: در نظام پیشین انتخابات شورای ملی با تک حزب رستاخیز انجام میگشت، آرارات را به غرب و سرچشمه هیرمند به شرق هدیه داده میشد و حتی بحرین را همچون دختری بدون مهریه و شیر بها به خانه دیگران فرستادند.
وی با اشاره به انتخابات مردمی در ایران بیان کرد: با توجه به شهادت سید الشهدای اهل خدمت، آیت الله رئیسی خادم جمهور، وظیفه انتخاب فردی اصلح و مردمی بازهم به ملت ایران محول شده است. چراکه واضح و مبرهن است که انتخابات در جمهوری اسلامی ایران برابر با دستکاری مستقیم ملت در ساختار سیاسی کشور میباشد.
منظوری ادامه داد: از اولین انتخابات (رفراندوم ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ هجری شمسی) تا به امروز تخریب انتخابات و این نگرش در صدر دستور العمل بیگانگان و متأسفانه بعضی از فریب خوردگان آنان بوده است. امروزه رسانههای معاند کمپین تحریم انتخابات را راه اندازی میکنند و اهمیت انتخابات را برای مردم مسلمان ایران کم و بی تأثیر نشان میدهند.
فعال رسانهای رأی دادن را تأثیرگذار دانست و اظهار کرد: در واقعیت انتخابات و نتیجه آن بر همه مردم چه رأی دهنده و چه رأی ندهنده تأثیرگذار است. هر چند بار اول نیست که ملت فهیم ایران با این دشمنان بد نهاد پنجه در پنجه میشود و به خوبی میداند که این دشمنان هدفی جز تجزیه کشور ندارند. ایرانیان دارای بصیرت و بینش میدانند که هرگاه دشمنان به موضوعی حمله میکنند، ضرر و خطری برای بقای خود در آن میبینند.
وی با بیان یک پرسش اظهار کرد: چرا باید مشارکت مردم برای عدهای که هزاران کیلومتر دورتر از مرزهای ایران هستند، مهم باشد؟ اولین پاسخ به این سوال در پیگیری اثرات تحریمها بر روی مردم است. هرچه میزان مشارکت مردم بیشتر باشد، این پیام به تمام دنیا صادر میشود که هر ملتی و هر عقیده و باوری خریدنی نیست. چراکه با اعمال تحریم و بستن راههای اقتصادی اگر بتوانند ملتی را درهم بشکنند، آنگاه آن ملت دیگر خطری برای آنان نخواهند بود.
منظوری ادامه داد: دومین پاسخ را باید اینگونه بیان کرد که ملت ایران در ردهی سیاسیترین مردمهای دنیا قرار میگیرند و در هر مکان و زمانی به تحلیل مسائل سیاسی روز کشور میپردازند و حتی برای کوچکترین موارد و پدیدهها دلایل و توجیحات سیاسی پیدا میکنند.
فعال رسانهای در پایان خاطرنشان کرد: این ملت هیچوقت فرصت خویش را برای اعمال مستقیم اراده خود در ساختار و روند سیاستهای فعلی از طریق انتخابات از دست نخواهند داد. چراکه ایران جزو معدود کشورهای جهان است که آینده آن مشروط به رأی ملت است.
انتهای خبر/