حضور و مشارکت مردم در انتخابات نقش‌آفرین است

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی گفت: همه مشکلات کشور را باید خودمان حل کنیم و روی پای خودمان بایستیم تا کشور را بسازیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای تفرش»، بهنام نظری در همایش رأی اولی‌های تفرش ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: در ۲۲ بهمن جشن ۴۵ سالگی انقلاب گرفته شد علی‌رغم تبلغات سو دشمن مردم حضور و مشارکت بالایی داشتند.

وی ادامه داد: انقلابی که از روزهای اول پیروزی‌اش با یک حرف ساده اما پرمعنا مورد اتهام دشمن و استکبار برای حذف قرار گرفت.

نظری با اشاره به سخنان رهبر کبیر انقلاب بیان کرد: به گفته رهبر ولایی انقلاب «نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی به معنای اینکه نه زور می‌گوییم نه زور می‌پذیریم»؛ چیزی که در دنیای آن روز مسئله غیر قابل باوری بود و اصلا قرار نبود کسی در برابر کدخدای که زیادت می‌کرد بر دنیا، حرفی بزند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی از حضور شاهی ذلیل در کشور یاد و تصریح کرد: در کشور ما فردی را قرار داده بودند به عنوان شاه و به او گفته بودند تو ژاندارم منطقه‌ هستی در حالی که در خاطرات مادر این فرد خاطره‌ای نقل شده است که آمریکایی‌ها بدون اجازه شاه کشور هواپیماهای ایران را برای جنگ ویتنام بُرده‌اند.

وی ادامه داد: اتفاقاتی از این دست در آن دوران زیاد است مانند جدا کردن استان بحرین از ایران که حتی مردم خبردار نشدند، مردم در فقر و بدبختی بودند.

نظری در ادامه افزود: دشمن نتوانست این اتفاق را که از یک شاه ذلیل در مقابل استکبار تبدیل شده به رهبری با پشتیبانی مردم که در مقابل آمریکا ایستاده است را تحمل کند؛ پس جنگ را بر ما تحمیل کردند و ۲۰۰ هزار نفر از جوانان این مملکت را شهید کردند، بسیاری از جوانان این کشور برای دفاع از ناموس و وطن رفتند و نگذاشتن اتفاقی رخ دهد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی به اتفاقات سال گذشته در کشور اشاره و اظهار کرد: در اتفاقات سال گذشته همه ناراحت بودیم چرا که وی هموطن ما بوده است، افرادی برای فوت یک دختر کرد اهل سنت ندای مظلومیت سر دادند، در حالی که خود به شیوه‌های ناجوانمردانه بدترین جنایت را علیه مردم همانند ناهید فاتحی کرجو و پاسدارن انجام داده‌اند.

وی به کار کردن دشمن در فضای مجازی اشاره و بیان کرد: برخی دختران و پسران ما سوار بر این فضاسازی دروغین اینان که گرگ‌هایی در لباس میش بودند شدند و حرف‌هایشان را باور کردند؛ دشمن به دنبال این است که در این فضای غبارآلود و فتنه انگیز اتفاقاتی که براساس دروغ را بنا کرده است در ذهن ما فروکند.

نظری ادامه داد: به مواردی که در فضای مجازی گفته می‌شود نباید دقت کرد و گول آن را خورید، باید تحقیق و بررسی شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی با حُرمت کشور اشاره کرد و گفت: همانگونه که خانه حُرمت دارد کشور هم حُرمت دارد و باید کشورمان را خودمان بسازیم.

وی با بیان یک سوال ادامه داد: سوال اینست که چگونه رژیم استکبار و سلطه مشروبات الکلی را مجانی می‌آورد و تقسیم می‌کند اما داروی بیماران پروانه‌ای را که حتی پول آن را می‌دهیم را به کشور ما نمی‌دهد؟

نظری در پاسخ این سوال گفت: تفکرات آنان این است که مشروبات الکی را وارد و نظامات دینی را برهم بزند، دشمن امروز کانون خانواده را هدف قرار داده است که به گفته مقام معظم رهبری: «هرکجا دیدید دشمن برای شما کف و سوت می‌زند بدانید در زمین دشمن بازی کرده‌اید.»؛ حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) برای ما الگو هستند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی از حربه‌های دشمن در این ۴۵ سال یاد کرد و گفت: ۸ سال جنگ، تحریم‌های ظالمانه، تحریم‌های علمی، اینان در حدی ظالمانه عمل کردند که دانشمندی از این مملکت که به دانشی پزشکی دسترسی پیدا کرده است را در خیابان مقابل چشم همسرش ترور کردند؛ همه ایناها را انجام دادند تا ترمز این انقلاب را بکشند.

وی راه حل مشکلات را در داخل کشور معرفی کرد و ادامه داد: چرا تمام توان ماشین جنگی، فرهنگی و رسانه‌ای دشمن این شده است تا انتخابات را تحریم کنند؟ اگر این انتخابات نمایشی و بی اثر است چرا دشمن این همه دلار هزینه می‌کند؟ در کشور مشکلاتی وجود دارد در حوزه‌های اقتصادی برخی موضوعات مشکلات خاصی دارند که بخشی به دلیل کم توجهی بوده و بخشی به خاطر تحریم‌ها بوده است؛ باید همه را حل کنیم و روی پای خودمان بایستیم و کشور را بسازیم.

نظری در پایان خاطرنشان کرد: حضور و مشارکت مردم در این انتخابات می‌تواند نقش آفرین باشد، می‌تواند اتفاقات خوبی توسط شما رقم بخورد؛ قدر این نظام، انقلاب و عظمت را بدانید چرا که شما آیندسازان این کشور هستید.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − سه =