روایت شهیدی از جنس آزادگی؛ از مردمداری در لارستان تا میدان‌داری در جبهه

در بخشی از وصیت‌نامه شهید شعبانعلی عفیفه آمده است: پدر و مادر عزيز همانطور که مرا در جو محيط گرم خانواده با معارف اسلامي آشنا کرده ايد درک خواهيد کرد که بجز انتخاب شهادت سرخ علوي که امام حسين نيز فداي آن شد ندارم.

به گزارش ندای تفرش؛ شهید شعبانعلی عفیفه در بیست و سوم خرداد سال ۳۷ در لار فارس دیده به جهان گشود. تحصیلات شش ساله دوره ابتدایی را در دبستان مجتهدی گذراند و پس از آن به دبیرستان صحبت لاری راه یافت. سال ۱۳۵۶ فارغ التحصیل گردید . در کنکور همان سال شرکت کرد و در رشته کارشناسی ،  امور فنی و کشاورزی در دانشگاه اردبیل پذیرفته شد. اما به دلیل تلاقی به روزهای انقلاب و فعالیت علیه رژیم پهلوی نتوانست به دانشگاه برود.

وی یکی از نیروهای بسیار فعال و مبارزی بود که به همراه هم رزمش «شهید نجف علی مفید» در شعار نویسی ها، تعویض تابلوها، نوشتن اسامی شهدا بر خیابان‌ها، تکثیر نوار و اعلامیه‌ای حضرت امام نقش به سزایی داشت. به شهرهای مختلف می رفت و با کوله باری از عکس امام و اعلامیه برمی گشت. از دیگر فعالیت‌های ایشان در این دوران خواندن نوحه و شعارهای انقلابی و مداحی بود.

شعبانعلی جزء اولین کسانی بود که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لار تشکیل داد و از بنیانگذاران کمیته امداد بود. «خانه های بسیاری را برای مستضعفان بنا کرد. تا پاسی از شب به برق کشی و حمل مصالح ساختمانی می پرداخت بی آنکه ذره‌ای توقع اجر و یا سپاسگذاری داشته باشد. به اکثر روستاهای منطقه برای کمک و آبادانی گذاشته بود و سه ماه بطور افتخاری در شهرداری لار برای سر و سامان دادن و برقراری نظم مشغول کار بود.»

با شروع تحریکات ضد انقلاب در کردستان به همراه شهید مفید به کردستان رفت و با شهید چمران در سرکوب آشوبگران همکاری داشت.

در اسفند ۱۳۵۹ عازم جبهه مریوان شد (پشتکار و اعتماد به نفس عجیبی داشت. از جمله افرادی بود که به نظم و انضباط، حاکم بر تمام کارهایشان بود طوری که بچه ها از روی مزاح می‌گفتند شعبان نماینده ارتش در سپاه است. او می‌گفت اگر می‌خواهیم بجنگیم باید نظم را رعایت کنیم. در عملیات رمضان شهید صیاد شیرازی وی را به عنوان فرمانده گروهان شلمچه منصوب کرد.) پس از پیروزی انقلاب فرهنگی و باز شدن دانشگاه ها در رشته امور فنی و کشاورزی مشغول تحصیل شد.

 وی دوازده مرتبه به جبهه اعزام شد. آخرین باری که می خواست به جبهه اعزام شود به خبرنگاری این گونه می گوید:
 ( بنده دانشجوی رشته امور فنی و کشاورزی دانشگاه اردبیل هستم و بعد از آن هم اگر خدا قبول کند تا کنون ۱۲ بار به جبهه های نبرد حق علیه باطل اعزام شده ام و فردا نیز برای سیزدهمین بار راهی جبهه هستم …)

شعبانعلی در وصیت نامه اش خطاب به مادر می گوید:
 مادر عزیز، من در عصری به زیستن ادامه می دهم که غارتگران و جهانخواران بین الملل در تلاش نابودی تمام ذخایر مادی و معنوی بشریتند و این غارتگران در همه زمانها بوده و هر مجاهدی در زمان خودش برای زیستن در عزت به نبرد پرداخته و این نبرد از آغاز بشریت و بخصوص بعد از تاریخ اسلام ادامه یافته و امروز نیز پرچم لا اله الا الله محمد رسول الله(ص) به دست هر جوان ایرانی مسلمان فریاد خصمانه‌اش بر سر آمریکا و دیگر کشورهای جهانخوار می کشد و لبیک خود را به فریاد هل من ناصر ینصرنی پیر جماران و جنبش های آزادی بخش جهان را پاسخ می گوید: پس پدر و مادر عزیز همانطور که گفته ای من مسلمانم و شما نیز به خاندان پیامبر عشق می ورزید بیندیشید که من چگونه نشستنم را توجیه کنم و همانطور که تربیت کرده‌اید و مرا در جو محیط گرم خانواده با معارف اسلامی آشنا کرده اید درک خواهید کرد که بجز انتخاب شهادت سرخ علوی که امام حسین نیز فدای آن شد ندارم.

شهید شعبانعلی عفیفه پس از سالها حضور در جبهه و عملیات های متعدد در حالیکه مسئولیت معاونت گردان را بر عهده داشت در هجدهم فروردین سال ۱۳۶۶ مصادف با ۱۵ شعبان در عملیات کربلای  ۸عاشقانه بسوی معبودش پر کشید.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =