ربا سم مهلک نظام اقتصادی است

حجت السلام آقامحمدی گفت: ربا سم مهلکی است که باعث ایجاد فاصله طبقاتی می‌شود.

حجت الاسلام اکبر آقامحمدی مدیر حوزه علمیه امام صادق علیه السلام تفرش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی ندای تفرش؛ یکی از اهداف بانکداری اسلامی را ایجاد نظام و سیستم توزیع عادلانه ثروت معرفی کرد و گفت: در جامعه توزیع عادلانه ثروت برای تقویت افرادی که تمکن و استطاعت مالی ندارند، ضروری است.

حجت السلام آقامحمدی هدف دیگر بانکداری اسلامی را حمایت از تولید کنندگان عنوان و اظهار کرد: حمایت از افرادی که در جامعه فعالیت‌های اقتصادی سالم دارند و یا توانایی تولید و کارآفرین را دارند از اهداف بانکداری اسلامی است.

مدیر حوزه علمیه صندوق‌های قرض الحسنه را یکی از منابع برای پشتیبانی و حمایت از افرادی که تمکن مالی ندارند و یا به دنبال ایجاد اشتغال هستند معرفی و تصریح کرد: در آیات قرآن و احادیث اهل بیت علیه السلام بر ترویج قرض الحسنه بسیار سفارش شده است.

وی ادامه داد: در قرآن آیات متعدد آمده است که ابتدا مدح می کند افرادی که اهل قرض الحسنه هستند و سپس افراد را تشویق می کند به قرض الحسنه مانند آیه ۲۴۵ سوره بقره: « مَنْ ذَا الَّذِی یُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَیُضَاعِفَهُ لَهُ أَضْعَافًا کَثِیرَهً. کیست که خدا را قرض الحسنه دهد تا خدا بر او به چندین برابر بیفزاید؟»

حجت السلام آقامحمدی ربا را سم مهلک نظام اقتصادی دانست و اظهار کرد: اصل بانک در نگاه قرآن دادن وام‌ها به عنوان قرض الحسنه است که هیچ سودی در مقابل آن گرفته نشود؛ اما ربا سم مهلکی است که باعث ایجاد فاصله طبقاتی می‌شود.

مدیر حوزه علمیه به آثار دیگر ربا اشاره کرد و گفت: ربا باعث می‌شود انسان به دنبال کار و تولید نرود، براساس احادیث کسب مال حرام مانند ربا اثرات خود را در فرزند و تربیت فرزند نشان می‌دهد و باعث می‌شود اعمال انسان در درگاه خداوند قبول نشود.

وی خاطر نشان کرد: فرهنگ کار باید در جامعه با فضیلت باشد و یکی از راه‌های تولید و اشتغال زایی، دادن وام‌های قرض الحسنه و به دور از ربا است.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − دوازده =