یک ملت قربانی جنایات آمریکا

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید محلاتی ادامه داد: اگر در حوزه تروریسم حدود ۱۷ هزار نفر قربانی ترور داده ایم در حوزه تحریم، یک ملت قربانی جنایات آمریکا هستند.

دکتر حمید حبیبی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید محلاتی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی ندای تفرش؛ با بیان اینکه نقش جوانان در انقلاب اسلامی نقشی انکارناپذیر است گفت: در انقلاب و دفاع مقدس همگان شاهد نقش مهم جوانان، تصمیمات، اقدامات و تحرکات آنان بودند.

حبییی اظهار کرد: بازخوانی جنایات آمریکا روحیه دشمن شناسی را همچون گذشته در جوانان زنده نگه می دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید محلاتی آتش کشیدن هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران توسط آمریکا در آب‌های خلیج فارس را جنایتی بزرگ عنوان و تصریح کرد: شهادت ۲۹۰ نفر از هموطنان در جنایت وقیحانه آمریکا در سال ۶۷، که حدود ۶۶ نفر آن‌ها کودکان بودند، جنایت بزرگی است که هیچگاه از خاطر ملت بزرگ ایران فراموش نخواهد شد و به همین منظور رهبر معظم انقلاب ۱۲ تیرماه را روز افشای حقوق بشر آمریکایی نامگذاری کردند.

وی افزود: از ابتدای پیروزی انقلاب، گروهک منحرف منافقین به جان انقلاب افتادند و جریان بنی‌صدر و جنگ تحمیلی را رقم زدند که فتنه‌های مختلف تا به امروز علیه این انقلاب جهانی ادامه دارد و در تمامی جریانات نقش آمریکای جنایتکار پررنگ است.

حبیبی با بیان بخشی از جنایات آمریکا در سرتاسر جهان ادامه داد: آمریکا در دریای شمال، هیروشیما، ویتنام، کره و غیره با استفاده از انواع مختلف جنگ افزار بمب اتمی تا شیمیایی، مرتکب جنایت شده همچنین جنایت در آمریکای لاتین، ویتنام و همچنین علیه بومیان آمریکا و حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری علیه مردم بی‌گناه هم نمونه ای از آن است.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید محلاتی توضیح داد: گروه های تروریستی طالبان و داعش، زاده تفکر آمریکایی هستند. همچنین در اثر حملات پهپادی آمریکا حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار انسان بی‌گناه کشته شده‌اند و این جنایات همچنان ادامه دارد.

وی بازخوانی چرایی و پیامدهای حمله جنایتکارانه موشکی ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران در ۱۲ تیر ماه سال ۱۳۶۷ را مهم دانست و توضیح داد: جنایات آمریکا علیه کشورهای دنیا، پشت نقاب دفاع از حقوق بشر باقی نمی‌ماند و ماهیت آنان برای جوانان افشا می‌شود؛ از این رو بایستی هر ساله در ۱۲ تیرماه به مساله حقوق بشر آمریکایی بیش از پیش پرداخته شود.

حبیبی ادامه داد: آموزه‌های تاریخی نشان می‌دهد آگاهی بخشی نسل جوان جامعه از تاریخ چهل ساله انقلاب و نقشه‌های دشمنان علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، یکی از مهمترین اقدامات برای تضمین مشارکت و حضور آگاهانه نسل جوان در صحنه‌های مورد نیاز جامعه است.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید محلاتی با بیان این مطلب که بازخوانی سیاهه جنایات آمریکا علیه ملت بزرگ و مقاوم ایران اسلامی برای آگاهی نسل‌های متمادی، بسیار الهام بخش است، تاکید کرد: این بازخوانی ها روحیه بصیرت، دشمن شناسی و دشمن ستیزی را در جامعه انقلابی ما، زنده و پویا نگه دارد؛ در این صورت همه به این نتیجه می رسند که دنیای بدون آمریکا برای همه ملت ها شیرین است و این پدیده منحوس، ظالم، اهل نیرنگ و نفاق اگر از دنیا حذف شود، همه ملت‌ها نفس راحت خواهند کشید.

وی به سرمایه گذاری دشمن در تولیدات رسانه ای اشاره و تصریح کرد: دشمن به عبارت رساتر امپریالیسم رسانه ای در این عرصه با استفاده از دو کمپانی DC و MARVEL در تولیدات رسانه ای فرهنگ سازی افکار عمومی به ویژه جوانان را مدیریت و در سطح بالایی سرمایه‌گذاری کردند و از آن برای پیشبرد جنگ ادراکی، جنگ شناختی، جنگ هیبریدی و دریک کلام جنگ نرم بهره‌برداری می کند.

حبیبی ادامه داد: داستان سرایی هایی مانند حادثه «ندا آقاسلطان» در فتنه ۸۸ و مهسا امینی در اغتشاشات ۱۴۰۱ نمونه های این شیطنت های رسانه ای در فضای مجازی است. بایستی به جوانان ما برروی این نکته که جهان حقیقی ای غیر از فضای مجازی هم وجود دارد ، بیش از پیش تأمل کنند.

عضو هیئت علمی عنوان کرد: در عرصه داخلی، مردم باید بدانند رژیم آمریکا چه جنایاتی در حق آنها انجام داده است. این فارغ از ساختار نظام سیاسی جمهوری اسلامی است زیرا جنایات آمریکا به طور مستقیم مردم ایران را هدف قرار داده و این باید به طور مداوم از طریق برنامه‌های مختلف و در قالب‌های متنوع در فضای های مجازی و حقیقی یادآوری شود.

وی تاکید کرد: هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی ، فرصت مغتنمی برای رونمایی چهره مدعیان دروغین حقوق بشر و تبیین جنایات آمریکا و اروپا علیه ملت ایران و دیگر ملل مظلوم دنیاست و هر کاری که در این حوزه انجام شود باز هم عقب است و باید فعالیت‌های گسترده همراه با نوآوری را با دو هدف کلیدی در فضای مجازی انجام دهیم.

حبیبی دو جنایت اصلی آمریکا علیه ملت ایران را اینگونه تشریح کرد: آمریکا دو جنایت اصلی علیه ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی انجام داده که در حوزه‌های «تروریسم» و «تحریم» است که کمتر به آن توجه شده و باید به طور ویژه و برجسته بر روی این دو حوزه کار کرد.

وی ادامه داد: حدود ۱۷ هزار شهید ترور حاصل مسئله تروریسم در کشور است که توسط گروهک‌های تروریستی در اوایل انقلاب با حمایت آمریکا و برخی کشورهای غربی ایجاد شدند و اکنون هم در همین کشورها و از جمله آمریکا حضور دارند و همچنان نیز تحت حمایت‌های مختلف قرار دارند.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید محلاتی تصریح کرد: ترور ناجوانمردانه و جنایتکارانه شهید عزیز حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان یک اقدام بزرگ تروریستی بود که می‌توان به آن تروریسم دولتی نام نهاد و این موارد باید به طور ویژه در برنامه‌های این هفته مدنظر قرار گیرد.

حبیبی با بیان تحریم‌های حقوق بشر تمام مردم ایران را تحت تأثیرقرار می دهد افزود: در حوزه بین‌الملل باید ایجاد حساسیت در جامعه جهانی و تشویق و ترغیب آن‌ها به اتخاذ موضع در مورد نقض حقوق ملت‌ها توسط آمریکا باشد زیرا جنایات آمریکا علیه حقوق ملت‌ها در طول تاریخ بشریت بی‌سابقه است.

وی ادامه داد: اگر در حوزه تروریسم حدود ۱۷ هزار نفر قربانی ترور داده ایم در حوزه تحریم، یک ملت قربانی جنایات آمریکا هستند و باید دانست چگونه این جنایت را به تصویر کشید. حقوقدانان بین‌المللی و حتی گزارشگر ویژه تحریم‌های یک جانبه آمریکا که سال گذشته به ایران سفر کرده بود، معتقدند این نوع تحریم‌ها جنایت علیه بشریت است که این عنوان در نظام کیفری بین‌المللی یک جرم بسیار جدی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه در خصوص اقدامات اسرائیل علیه کشور و ملت ایران اعلام کرد: آمریکا به طور مستقیم مسئول اقدامات خرابکارانه و تروریستی صهیونیست‌ها است و اخیرا هم آمریکایی‌ها از اظهارنظر مقامات رژیم صهیونیستی پیرامون ایجاد خرابکاری در ایران اعلام حمایت کردند و این به لحاظ حقوقی به معنای آن است که آمریکا مسئول هر نوع اقدام اسرائیل علیه ایران است.

حبیبی با ابراز امیدواری از اقدامات خوبی که در شکایات از آمریکا در دیوان بین المللی انجام شده است گفت: تنها نباید به افشای جنایات آمریکا بسنده کرد و باید اقدامات حقوقی و قضایی را نیز در دستور کار قرار داد که خوشبختانه اقدامات خوبی هم در این ارتباط مانند شکایات از آمریکا در دیوان بین‌المللی دادگستری در زمینه تحریم‌ها صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در دادگستری تهران یک شعبه ویژه برای رسیدگی به پرونده‌ها علیه آمریکا از سال‌های قبل ایجاد شده و آرای زیادی علیه آمریکا نیز صادر شده است که به طور عمده مربوط به پرونده‌های حقوقی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید محلاتی تدبیر رهبر معظم انقلاب در نامگذاری ۶ تا ۱۲ تیرماه به نام هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی را تصریح کرد: این هفته سرشار از حوادث مختلف در کشور است . دنیا شاهد نقض حقوق بشر توسط آمریکای جنایتکار است. حوادثی که در تاریخ انقلاب به عنوان حوادثی تلخ ماندگار شد.

حبیبی ادامه داد: سوء قصد به رهبر معظم انقلاب، بمب‌گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت دکتر بهشتی و یارانش، بمباران شیمیایی سردشت، ترور شهید محمد کچویی، شهادت آیت‌الله صدوقی، شلیک به هواپیمای مسافربری ایرباس توسط ناو آمریکایی و شهادت مسافران بی‌گناه از جمله کودکان و زنان اما کسانی که مدعی حمایت از حقوق بشر هستند بخاطر شریک بودن در جنایت های آمریکا، با صداقت جنایت آمریکا را برای افکار عمومی جهان بازگو نمی کنند.

وی افزود: افکار عمومی باید به خوبی ابعاد این مسئله را درک کرده و دولت‌های مدعی دفاع از حقوق بشر باید مورد مطالبه و بازخواست ملت ایران و سایر ملت‌های آزادیخواه جهان قرار بگیرند.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید محلاتی مسئولیت جمهوری اسلامی در افشاگری جنایات آمریکا را سنگین دانست و تاکید: وظیفه مردم و نخبگان کشور در خصوص این افشاگری سنگین است و اگر ایران در این زمینه کنار بکشد، دیگری وارد این میدان نمی‌شود تا مقابل آمریکا و استکبار آمریکا ایستادگی کند؛ تا این مباحث را به رخ جامعه بین‌المللی بکشد و جنایات بی‌سابقه این رژیم را علیه ملت‌ها در این قرن مطرح کند.

حبیبی اذعان کرد: یکی از ظرفیت‌ها وزارت امور خارجه است که متناسب با مأموریت خود برخی اقدامات رسمی را انجام دهد و یک سری اقدامات غیر رسمی را سازماندهی کند. همچنین برخی مجامع فرهنگی بین المللی مانند سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، مجمع جهانی اهل بیت(ع) و جامعه المصطفی را داریم که می‌توانند در ارتباط با خارج از کشور در این رابطه ایفای نقش کنند.

وی خاطر نشان کرد: در داخل کشور، مجلس شورای اسلامی، نمایندگان و رسانه ملی مسئولیت بسیاری کلیدی در زمینه ارتقای آگاهی عمومی در زمینه جنایات آمریکا دارد؛ همچنین سازمان های مردم نهاد که به طور مستقیم در حوزه حقوق بشر در ابعاد مختلف آن مانند حقوق کودکان و زنان و غیره فعال هستند که می‌توان برخی از آنها را شناسایی و فعال کرد تا مشخص شود جنایات آمریکا چه تأثیری بر حقوق آن گروه و قشر خاص گذاشته تا این سازمان‌ها نیز مسئولیت خود را ایفا کنند و اتفاقا جنایات آمریکا یکی از موانع ارتقای حقوق اقشار مختلف است.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + نوزده =