ابوالفضل رنجبر فعال کارگری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی ندای تفرش با اشاره به شعار امسال گفت: فعالیت کارگر در بخشهای مختلف، تاثیر مستقیمی در اقتصاد کشور دارد.
رنجبر اظهار کرد: سالهاست که رهبر معظم انقلاب در رابطه با اقتصاد مقاومتی و توجه به مسئله تولید و تورم تأکید دارند ولی عزم جدی در این خصوص از مسئولان و دستاندرکاران وجود ندارد.
وی کارگران را ستون فقرات اقتصاد کشور دانست و گفت: تحقق اهداف در حوزه تولید و مقاومسازی اقتصاد در سایه تأمین مناسب معیشت و از بین بردن دغدغههای عدم وجود امنیت شغلی کارگران می تواند رقم بخورد.
این فعال کارگری افزود: برطبق قوانین اقتصادی دنیا، درآمد حاصل از کالای تولید داخل حداقل ۵۰ بار بین اعضا و اقشار جامعه گردش پیدا می کند؛ اما کالایی وارداتی این چرخه را کوتاه تر کرده و گردش پول با دخالت واسطه گران و دلالان متوقف می شود.
وی با اشاره به افزایش تولید، بیان کرد: هر چه تولید بیشتر باشد در نتیجه گردش پول در جامعه افزایش می یابد که علاوه بر مهار تورم، می تواند رونق کسبوکار را به همراه داشته باشد.
رنجبر با اشاره به بحث های معیشتی ادامه داد: هرچه کارگران به لحاظ معیشتی، دغدغه کمتری داشته باشند نسبت به تحقق شعار رشد تولید، گامهای مؤثرتری برمیدارند.
وی با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگران در خصوص رابطه مستقیم درامد با کار تاکید کرد: براین اساس به ازای سعی و تلاش افراد دستمزد پرداخت شود.
این فعال کارگری افزود: متأسفانه در بسیاری صنایع بزرگ و به ویژه شرکت ها و مجموعههای وابسته به دولت، عوامل انگیزشی و بهره وری از نیروها و سازمانها گرفته شده است و برخی از این مجموعه ها به فکر تولید بیشتر نیستند.
رنجبر ادامه داد: برای برخی از مجموعه ها در خصوص تولید، تصمیمات درستی اتخاذ نمی شود و میزان تولید در دستمزد آنان تاثیری ندارد.
وی تصریح کرد: اگر برنامه ریزیها به سمتی باشد که به ازای تولید بیشتر، معیشت کارگر بهتر شود تولید به مراتب سرعت خواهد یافت؛ برخی کارفرمایان، سود حاصل از تولید را با کارگر شریک نمی شوند که این موجب بیانگیزه شدن کارگران می شود.
این فعال کارگری گفت: افزایش انگیزه و درآمد کارگر می تواند رشد تولید را به همراه داشته باشد از طرفی رشد، مهار تورم را در پی دارد.
رنجبر در خصوص امنیت شغلی بیان کرد: با توجه به قوانین جاری، کارگران امنیت شغلی مناسبی ندارند؛ طبق شنیده ها این قوانین نمی تواند امنیت شغلی کارگران را تامین کند.
وی ادامه داد: مسئولین از حداقل امتیازاتی که در قوانین برای امنیت شغلی کارگران در نظر گرفته شده است، به درستی دفاع کنند.
این فعال کارگری ادامه داد: قطعا امنیت شغلی و معیشت کارگران یک عزم ملی را میطلبد، قشر عظیمی از مردم ما کارگر و کارمند هستند که ابتدا با مسئله معیشت مواجه هستند و این موضوع با مهار تورم و سیاست های دولت گره خورده است.
رنجبر در خصوص حفظ و نگهداری صنایع بزرگ گفت: اگر دولت مردان و مسئولین در حفظ و نگهداری و ارتقا صنایع بزرگ تصمیمات درستی بگیرند می تواند تاثیرات مستقیمی در صنایع پایین دستی و کوچک داشته باشد.
وی تصریح کرد: بی توجهی به صنایع بزرگی چون شرکت هپکو که تنها تولید کننده ماشین آلات راه سازی ،کشاورزی، معدنی، صنایع زیر دست و پوشش دهنده است را دچار مشکل کرد.
این فعال کارگری خاطرنشان کرد: تقاضای کارگران از دولت مردان و مسئولین کشوری آن است که به شعارهای خود جامعه عمل بپوشانند؛ و به درستی از جامعه کارگری، بقای صنایع و تولید داخلی حمایت کنند.
انتهای پیام/